İzmir'de terör operasyonu: 5 gözaltı

İzmir'de, jandarmanın terör örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan 5 şüpheli, gözaltına alındı.

Dr. Mehmet Çerçi
30 Haziran 2022 Perşembe 12:18
İzmir'de terör operasyonu: 5 gözaltı
Dr. Mehmet Çerçi

İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütleri PKK/KCK ile FETÖ/PDY'ye yönelik 21-27 Haziran'da peş peşe operasyon düzenledi. Buca ve Torbalı ilçelerindeki eş zamanlı baskınlarda; 'PKK/KCK terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan M.M. ile K.H. gözaltına alındı. Çiğli, Bornova ve Menderes ilçelerindeki operasyonlarda ise 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' ve 'örgütsel faaliyette bulunmak' suçlamasıyla hakkında yakalama kararı olan A.Ş., M.S.K. ve T.U. yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 30.06.2022 14:34
Anahtar Kelimeler:
Terör OperasyonuIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.