Jandarma operasyonunda altın, döviz ve uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Muğla'nın Ula ilçesinde, jandarma tarafından bir eve düzenlenen operasyonda uyuşturucu, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen döviz ve altınlarla yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

13 Eylül 2022 Salı 06:17
Jandarma operasyonunda altın, döviz ve uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı
Dr. Mehmet Çerçi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, istihbarat çalışmasıyla E.D. ve N.Z.D.'nin evlerinde uyuşturucu imal edip, sattığı bilgisine ulaştı. Araştırmanın ardından bugün saat 12.30 sıralarında harekete geçen jandarma, şüphelilerin Gökova Mahallesindeki evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 685 kök hintkeneviri, 9 kilo 350 gram kubar esrar, 3 hassas terazi, 8 parça ışıklandırmalı kenevir yetiştirme düzeneği ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 10 bin İngiliz sterlini, 1 kilo 650 gram külçe altın, 2 Cumhuriyet altını, 6 yarım altın, 17 çeyrek altın ve 8 parça ışıklandırmalı kenevir yetiştirme düzeneği ele geçirildi. Şüpheliler E.D. ve N.Z.D., gözaltına alındı. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 13.09.2022 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176