Kekik toplamaya gittikten sonra kaybolan kadın ölü bulundu

Manisa'da pazar günü sabah saatlerinde kekik toplamak için evinden ayrılan 82 yaşındaki Hürü Çetin, dere içerisinde ölü bulundu.

Dr. Mehmet Çerçi
20 Aralık 2022 Salı 09:39
Kekik toplamaya gittikten sonra kaybolan kadın ölü bulundu
Dr. Mehmet Çerçi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinin kırsal Yukarı Bozkır Mahallesinde, pazar günü sabah saatlerinde kekik toplamak üzere evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 82 yaşındaki Hürü Çetin, dere içerisinde ölü bulundu.
Turgutlu'da yaşayan Hürü Çetin, dün sabah saat 09.00 sıralarında kekik toplamak için evinden ayrıldı. En son Yukarı Bozkır Mahallesi girişindeki Topbağı Mevkisinde görüldüğü tespit edilen Çetin'den akşam saatlerine kadar haber alınamadı. Durumundan şüphelenen yakınları, mahalle muhtarı Mustafa Yılmaz ve mahalle sakinleri ile birlikte Hürü Çetin için çevrede arama çalışması yaptı. Sonuç alamayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine de bildirdi. Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birlikleri, AFAD ve AKUT ekiplerinin desteğiyle mahalle ve civarında arama çalışmasını genişletildi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da arama çalışmalarını takip etti. 


ACI HABER GELDİ

Arama çalışmalarına devam eden ekipler, bugün saat 17.00 sıralarında Kız Atlayan Deresinde kayalıklar üzerinde Hürü Çetin'in cansız bedenini buldu. Arama çalışmalarına katılan Çetin'in yakınları acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Çetin'in cansız bedeni AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Hürü Çetin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 20.12.2022 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176