Kıbrıs gazisi, 1 gün önce çalınan motosikletine otomobille çarptı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş (69), otomobiliyle motosikletli ile çarpıştı. Kaza sonrası incelemede motosikletin, Güneş'e ait olduğu ve 1 gün önce evinin önünden çalındığı ortaya çıktı. Güneş, "Motosikletimi hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar" dedi.

18 Temmuz 2022 Pazartesi 12:38
Kıbrıs gazisi, 1 gün önce çalınan motosikletine otomobille çarptı

Kaza, dün akşam Ulucami Mahallesi 3 Eylül Caddesi'nde meydana geldi. Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş'in kullandığı 43 HE 253 plakalı otomobil ile M.Y. yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan M.Y., sağlık görevlilerince ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza sonrası yapılan incelemede ise motosikletin, Süleyman Güneş'e ait olduğu ve 1 gün önce evinin önünden çalındığı tespit edildi. Motosikletin üzerinde değişiklikler yapıldığını belirten Güneş, "Motosikletim 1 gün önce evin önünden çalınmıştı. Çarpıştığımız motosikletin bana ait olduğunu öğrendim. Motosikletimi hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar. Üzerine kılıf geçirip, bazı yerlerini sökmüşler" dedi.
Kaza ve hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Son Güncelleme: 18.07.2022 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176