Korkunç iddia! 12 yaşındaki kızı sitenin içerisinden kaçırdılar

Mersin'in Mezitli ilçesinde 12 yaşındaki İsnur Tüblek., sabaha karşı site bahçesine gelen 2 kişi ile birlikte ortadan kayboldu. Aile, kızlarının sosyal medyadan tanıştığı kişilerce kaçırılmış olabileceğini öne sürüp, şikayetçi oldu.

19 Eylül 2023 Salı 16:01
Korkunç iddia! 12 yaşındaki kızı sitenin içerisinden kaçırdılar

Olay, 16 Eylül'de merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Site görevlisi Sabri Tüblek, sabah kalktığında kızı İsnur'un yatağında olmadığını fark etti. Tüm aramalarına rağmen kızını bulamayan Tüblek, sitenin güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Sabri Tüblek, kızının saat 05.00 sıralarında siteye gelen 2 kişi ile bahçede bir süre konuştuktan sonra birlikte ayrıldıklarını fark edince polise giderek şikayetçi oldu. Sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, küçük kız ile onun birlikte gittiği 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

(DHA)

Son Güncelleme: 19.09.2023 16:27
Anahtar Kelimeler:
Isnur TüblekMersin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176