Kuşadası'nda sahte belgelerle kamu arazisi işgali

Kuşadası'nda polisin kamu arazilerini usulsüz olarak sahte belgelerle işgal eden kişilere düzenlediği operasyonda 2'si kamu görevlisi 6 kişi gözaltına alındı.

10 Ocak 2023 Salı 14:40
Kuşadası'nda sahte belgelerle kamu arazisi işgali

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, polisin kamu arazilerini usulsüz olarak sahte belgelerle işgal eden kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 2'si kamu görevlisi 6 kişi gözaltına alındı.
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, ilçede kamu arazilerinin usulsüz olarak sahte belgeler düzenleyerek işgal edilmesine ve bu suretle kamu görevlilerinin ve kişilerin haksız ekonomik menfaat temin ederek, kamuyu zarara uğratmasına yönelik operasyon düzenledi.

Rüşvet alıp, verdikleri, resmi evrakta sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçlarını işlediklerini ileri süren şüphelilere yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 2'si kamu görevlisi Y.Ö., T.D., A.Ö., A.Ş.A., C.A. ve M.Ş. gözaltına alındı. Operasyonun devam ettiği şüpheli sayısının artabileceği bildirildi.


Gözaltına alınan şüphelilerden Y.Ö., geçen yıl eylül ayında, yıllık izindeyken Milli Emlak Müdür Vekilliği görevinden alınmış, izin dönüşünde düz memur olarak görevine başlamıştı.

(DHA)

Son Güncelleme: 10.01.2023 14:35
Anahtar Kelimeler:
Kuşadası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176