Manisa'da 1 günde 2 cinayet, 3 ölü!

Manisa’nın dün yaşanan iki cinayet olayında 3 kişi hayatını kaybetti.

18 Kasım 2022 Cuma 08:44
Manisa'da 1 günde 2 cinayet, 3 ölü!

lk olay Şehzadeler ilçesinde yaşandı. Ali A. (40), pompalı tüfekle takip ettiği boşanma aşamasındaki eşi Hülya A.’yı vurdu. Göğsüne saçmaların isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Hülya A.’yı vuran Ali A., aynı tüfekle kendini boyun bölgesinden vurdu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır Hülya A. ve Ali A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hülya A. hastanede hayatını kaybetti.
Saruhanlı ilçesinde ise Salih G., çıkan tartışmanın ardından evi terk eden eşini ikna etmek için gittiği kayınpederinin evinde çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle dehşet saçtı. Salih G.'nin silahından çıkan saçmaların isabet ettiği kayınvalidesi Nergis Güçlüer ve kayınbiraderi Kemal Güçlüer hayatını kaybetti.

POMPALI TÜFEKLE KAYINPEDERİNİN EVİNE GİTTİ

10 yıllık evli olan 2 çocuk annesi Gönül G., öğlen saatlerinde eşi Salih G. ile tartıştıktan sonra babası Veysel Güçlüer'in evine gitti. Salih G., iddiaya göre eşi ile konuşup, barışmak için akşam saatlerinde aynı zamanda akrabası olan kayınpederi Veysel Güçlüer'in evine gitti. Taraflar arasında görüşme sırasında tartışma çıktı. Eşiyle görüşmesine izin verilmeyen Salih G., evinden pompalı tüfeğini alıp bir kez daha kayınpederinin gitti. Damadın yeniden geldiğini görünce kayınvalidesi Nergis Güçlüer ve kayınbiraderi Kemal Güçlüer dışarıya çıktı.

EŞİ VE KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ

Kapı önünde bir kez daha yaşanan tartışmanın ardından Salih G., beraberinde getirdiği pompalı tüfekle akrabalarına ateş açarak kaçtı. Saçmaların isabet ettiği Nergis Güçlüer ve oğlu Kemal Güçlüer kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah sesleri üzerine çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekibi olay yerine geldi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Nergis Güçlüer ve oğlu Kemal Güçlüer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler hastane morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176