Manisa'da motosiklet ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, motosiklet ve elektrikli bisikletin çarpıştığı kazada sürücüler Uğur Urlun (25) ve Sıla Özcanbaz (18) hayatını kaybetti, Senem Yılmazcan (11) ise ağır yaralandı.

01 Mart 2023 Çarşamba 12:23
Manisa'da motosiklet ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı

Kaza, saat 07.00 sıralarında, İzmir- Ankara yolu Erbiller Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Ankara yönüne giden Uğur Urlun yönetimindeki 45 UU 765 plakalı motosiklet ile Sıla Özcanbaz'ın (18) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada sürücüler ve elektrikli bisiklette arkada oturan Senem Yılmazcan, yola savruldu. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan 3 kişi, sağlık görevlilerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uğur Urlun ve Sıla Özcanbaz hayatını kaybederken, ağır yaralı Senem Yılmazcan ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 01.03.2023 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176