Manisa'da uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayıp, sürücüsünün kaçtığı otomobildeki 3 şüpheli yakalanıp, tutuklandı. Otomobilde yapılan aramada 368 gram metamfetamin ile 57 uyuşturucu hap ele geçirildi.

14 Eylül 2022 Çarşamba 15:12
Manisa'da uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı
Dr. Mehmet Çerçi

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün saat 19.30 sıralarında Manisa-Denizli kara yolu Siteler Mahallesi yakınlarında 20 ZH 935 plakalı otomobili durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, araçtaki 2 kişi ile birlikte kaçtı. Polis, otomobil ile kaçan şüphelilerin peşine düştü. Sıkı takibin ardından durdurulan otomobilde yapılan aramada, 3 parça halinde toplam 368 gram metamfetamin, 1'i ecstasy, 56'sı ise sentetik ecza toplam 57 uyuşturucu hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 580 TL ele geçirildi. Otomobildeki 3 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.S. (28) ve H.Ö. (38) tutuklandı. Diğer şüpheli S.S. (30) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 14.09.2022 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.