Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde polisin iki ayrı eve düzenlediği eş zamanlı operasyonda 1498 sentetik hap ve bir miktar bonzai ve metamfetaminle yakalanan 4 kişi, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

21 Ekim 2022 Cuma 11:14
Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmasıyla iki ayrı evde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Söz konusu iki eve, önceki gün eş zamanlı operasyon düzenlendi. Evlerde yapılan aramalarda toplam 1498 sentetik hap, 2,64 gram metamfetamin, 0,91 gram bonzai, ruhsatsız 1 tüfek ve 4 fişek ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 6 bin 100 TL ele geçirildi. Her iki evdeki toplam 4 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.Ö. (42) ve O.S. (25) tutuklanırken, diğer 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

Son Güncelleme: 22.10.2022 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.