Meslektaşını çakıyla yaralayan doktor serbest

Aksaray’da park yeri tartışmasında üroloji doktoru Nazım Abdülkadir D. (34) tarafından çakıyla göğsünden yaralanan çocuk doktoru Mustafa Dilmaç (33) taburcu edildi. Şüpheli Nazım Abdülkadir D. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

21 Kasım 2023 Salı 14:15
Meslektaşını çakıyla yaralayan doktor serbest

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Şeyh Hamit Mahallesi'ndeki bir rezidansın otoparkında meydana geldi. Özel bir hastanede çalışan çocuk doktoru Mustafa Dilmaç ile evinin önündeki otoparkta meslektaşı üroloji doktoru Nazım Abdulkadir D. arasında araç parkı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Nazım Abdulkadir K., yanındaki çakıyla Mustafa Dilmaç'ı göğsünden yaraladı. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan Dilmaç, tedavi sonrası taburcu oldu.


KARŞILIKLI ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Taburcu edilen Mustafa Dilmaç, kendisini yaralayan Nazım Abdülkadir D. hakkında şikayette bulundu. İfadesi alınmak üzere emniyete davet edilen şüpheli doktor Nazım Abdülkadir D. de meslektaşından şikayetçi oldu. Nazım Abdulkadir D., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Polis kavganın yaşandığı otoparkın güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.(DHA)

Son Güncelleme: 21.11.2023 14:52
Anahtar Kelimeler:
YaralamaAksarayDoktor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176