Oto galerici, kavgayı ayırırken vuruldu

Uşak'ta bar çıkışı 2 grup arasında çıkan kavgayı engellemeye çalıştığı iddia edilen oto galerici Mustafa Hökeoğlu (35) tabancayla vuruldu. Hökeoğlu, hastaneye kaldırılırken, şüpheli Mustafa Çakır (25) yakalanıp tutuklandı.

05 Aralık 2022 Pazartesi 12:13
Oto galerici, kavgayı ayırırken vuruldu
Dr. Mehmet Çerçi

Olay, saat 02.00 sıralarında Uşak- İzmir kara yolundaki barda meydana geldi. İddiaya göre, bar çıkışında 2 grup arasında kavga çıktı. Bu sırada Mustafa Çakır, kavgayı ayırmaya çalıştığı iddia edilen Mustafa Hökeoğlu'nu tabanca ile bacağından vurdu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. İhbarla gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hökeoğlu'nu Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 1 çocuk babası, oto galerici Hökeoğlu'nun durumunun ciddi olduğu belirtildi. Çalışma başlatan jandarma, Mustafa Çakır ile Mehmet K.'yi (27) Sivaslı ilçesinde yakalayıp, gözaltına aldı. 2 şüpheli, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Hökeoğlu gibi oto galerici olduğu belirtilen Çakır tutuklanırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 05.12.2022 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.