Oto tamirhanesinde silah satışına baskın; 3 tutuklama

Bursa'da, yasa dışı silah satışı yapıldığı tespit edilen oto tamirhanesi ile bir otomobilde yapılan aramada 19 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklandı.

17 Kasım 2023 Cuma 10:38
Oto tamirhanesinde silah satışına baskın; 3 tutuklama

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Organize Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü istihbari çalışmalarda, Yıldırım ilçesindeki oto tamirhanesinde silah ticareti yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Ekipler, savcılık izninin ardından, silah ticareti yaptığı öne sürülen S.Ç.'yi (53) fiziki ve teknik takibe aldı. Ekipler, 13 Kasım'da oto tamirhanesine baskın düzenledi, operasyonda S.Ç. yakalandı. İş yerindeki aramada 7 ruhsatsız tabanca, bir miktar uyuşturucu madde ve 18 mermi ele geçirildi.


OTOMOBİLLE SİLAH SEVKİYATINA POLİS ENGELİ
Oto tamirhanesine sık sık geldiği belirlenen M.İ.Y. (38) ile A.Y.'yi (19) de takibe alan ekipler, şüphelilerin yakın zamanda otomobilleriyle silah sevkiyatı yapacağı bilgisine ulaştı. Polis, bu kez şüphelilerin kullandığı otomobili, 15 Kasım'da Yıldırım ilçesinde durdurdu. Araçtaki aramada 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ç., M.İ.Y. ve A.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

Son Güncelleme: 17.11.2023 11:17
Anahtar Kelimeler:
SilahYasa Dışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176