Otomobil çarpan 7 yaşındaki çocuk öldü, baba yaralandı

Aydın'da baba oğul kaldırımda yürürken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, küçük çocuğun hayatını kaybetmesine sebep oldu.

20 Kasım 2022 Pazar 22:51
Otomobil çarpan 7 yaşındaki çocuk öldü, baba yaralandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırımda yürüyen baba ve oğluna çarptı.  Kazada 7 yaşındaki Yasin Demir hayatını kaybederken, baba Ahmet Demir (39) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.  
Kaza, saat 19.00 sıralarında Denizli Bulvarı eski sanayi kavşağında meydana geldi. Şehir merkezine doğru seyir halinde olan Hüseyin Yuka idaresindeki 09 LO 805 plakalı otomobil, tabakhane deresi köprüsünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda yürüyen Ahmet Demir ve oğlu Yasin Demir’e çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yasin Demir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Baba Yasin Demir ise ağır yaralı olarak ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri incelemesinin ardından çocuğun cansız bedeni Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken, sürücü Hüseyin Yuka ise gözaltına alındı. (DHA)

Son Güncelleme: 21.11.2022 13:14
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıAydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176