Restorandan hırsızlık güvenlik kamerasında

Aydının Nazilli ilçesinde bir restorana giren hırsız, kasada bulunan 10 bin lira ve motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı ise restoranın güvenlik kamerasına yansıdı.

16 Temmuz 2022 Cumartesi 19:50
Restorandan hırsızlık güvenlik kamerasında

Olay, saat 05.00 sıralarında İsabeyli Mahallesi'nde bir restoranda meydana geldi. Duvardan atlayarak restorana giren hırsız, önce kasada bulunan 10 bin lirayı, ardından da park halindeki motosikleti çalarak kaçtı. Sabah işyerini açan restoran sahibi motosiklet ve kasadaki paraların çalındığını fark etti. İhbar üzerine restorana gelen jandarma ekipleri işyerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede bir kişinin yaptığı hırsızlık anının anbean güvenlik kamerasına yansıdığı görüldü. Jandarma görüntülerden eşkali belirlenen şüphelinin kimliğinin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Son Güncelleme: 17.07.2022 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.