Dr. Mehmet Çerçi

Sel sularından değil dereye düşerek ölmüş

İzmir Tire'de, dün sel sularına kapılarak hayatını kaybetitği belirtilen Hamide Koca'nın (95) dereye düşmesi sonucu öldüğü açıklandı. 

Dr. Mehmet Çerçi
14 Aralık 2022 Çarşamba 13:14
Sel sularından değil dereye düşerek ölmüş
Dr. Mehmet Çerçi

Tire ilçesinde dün etkili olan sağanağın ardından yüksek kesimlerden gelen sel suları, Armutalan Mahallesi'ndeki İsalar Deresi'nin debisini yükseltti. Oğlu ve gelini ile oturan Hamide Koca, evlerinin kenarından geçen dereye düştü. Yürüme güçlüğü çektiği ve Alzheimer hastası olduğu belirtilen Koca'nın cansız bedeni, 100 metre mesafede balçık içerisinde bulundu. Koca'nın ayağının kayması sonucu dereye düştüğü tahmin ediliyor. İzmir Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "İlimiz Tire ilçesi Armutlu Mahallesi'nde ikamet eden 1927 doğumlu Hamide Koca isimli vatandaşın hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında 'sel sularına kapılarak' hayatını kaybettiği haberi gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 14.12.2022 16:58
Anahtar Kelimeler:
DogalafetSelIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176