Sırtında çuvalıyla hırsızlık yaparken yakalandı

Aydın'da polisin durdurup sırtındaki çuvalda yaptığı aramada oto teybi, amfi ve hoparlörlerle yakalanan Aykut Dündar (18) gözaltına alındı.

03 Kasım 2022 Perşembe 02:45
Sırtında çuvalıyla hırsızlık yaparken yakalandı

Burhan CEYHAN / AYDIN, ()-AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, devriye görevi yapan polis ekiplerinin durdurup, sırtındaki çuvalda yaptığı aramada bir otomobilden çaldığı belirlenen oto teybi, amfi ve hoparlörlerle yakalanan Aykut Dündar (18) gözaltına alındı. 14 ayrı suç dosyasından arandığı da belirlenen Dündar, işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Acarlar Mahallesi'nde, dün saat 02.30 sıralarında, devriye görevi yapan polis ekipleri sırtında çuval taşıyan Aykut Dündar'dan şüphelenerek durdurdu. Çuvaldaki aramada çalıntı olduğu sanılan 1 amfi, 1 oto teybi ve 2 hoparlör ele geçirildi. Dündar, gözaltına alındı.  Üst aramasında bıçak, tornavida ve makas bulunan Dündar'ın polisteki sorgusunda kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu ve mala zarar verme gibi 14 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Dündar hakkında hırsızlık suçundan Aydın 7. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından arama kararı bulunduğu da belirlendi. Polisteki, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dündar, tutuklandı.
Dündar'ın bir otomobilden çaldığı belirlenen teyp, amfi ve hoparlörler ise tutanakla sahibine teslim edildi.()

Son Güncelleme: 04.11.2022 05:22
Anahtar Kelimeler:
AydınçuvalHırsız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.