Dr. Mehmet Çerçi

Uşak'ta tekstil firmasının deposunda yangın çıktı

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesinde bir tekstil firmasının deposunda çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürerken, Vali Turan Ergün bölgeye gelerek söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dr. Mehmet Çerçi
18 Kasım 2022 Cuma 01:46
Uşak'ta tekstil firmasının deposunda yangın çıktı
Dr. Mehmet Çerçi

VALİ ERGÜN, YANGIN YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU


Vali Ergün, elyaf fabrikasına ait deponun 3 bitişik binasında yangın çıktığını belirterek, "İçeride çalışan kimse yok. Herhangi bir can kaybı yok. İş insanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu an yangın devam ediyor ve ekiplerimiz kontrol altına almaya çalışıyorlar. 20 itfaiye aracı şu anda müdahalesini sürdürüyor ancak rüzgarın da olması yangını körüklüyor. Maddelerin yanıcı olması işimizi zorlaştırıyor. Dışarıdan yangın kontol altına alındı ancak içeriden söndürme çalışmalarımız devam ediyor. Çevreye herhangi bir sıçrama durumu söz konusu değildir" dedi.(DHA)

Son Güncelleme: 18.11.2022 09:51
Anahtar Kelimeler:
Uşak Tekstil Yangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176