Villadan ziynet eşyası çalan hırsızlar yakalandı: 3 tutuklu

Aydın'ın Didim ilçesinde bir villaya girip, altın kolye, 2 küpe ve 1 bileklik çaldıkları belirlenen 3 şüpheli, yakalanıp, tutuklandı.

26 Ocak 2023 Perşembe 12:50
Villadan ziynet eşyası çalan hırsızlar yakalandı: 3 tutuklu

Polis, dün akşam Hisar Mahallesi 2319 Sokak'taki bir villaya hırsız girdiği yönündeki ihbarı değerlendirip, harekete geçti. Polisin geldiğini fark eden şüpheliler, kaçtı. Çevrede çalışma yapan polis, şüphelilerden 1'inin yolda, diğer 2'sini Kehribar Caddesi'ndeki bir evin çatısında yakaladı. F.B., A.K. ve S.T.'nin üzerinde yapılan aramada; villadan çaldıkları altın kolye, 2 küpe ve 1 bileklik ele geçirildi. Ş

üpheliler, polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Öte yandan A.K.'nin 'iş yeri dokunulmazlığı ihlal etme', 'mala zarar verme' ve 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 5 ay hapis cezası, F.B.'nin ise 'konut dokunulmazlığı', 'firar' ve 'hırsızlık' suçlarından 26 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

(DHA)

Anahtar Kelimeler:
AydınHırsız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176