Yine kadın cinayeti: "Annen kefenini hazırlasın!"

İzmir'de, Necmiye Vural, erkek arkadaşı olan Mehmet Atabay'ın, evli olduğunu öğrenince kendisinden ayrılmak istedi. Atabay şahsı tehdit edip tabancayla öldürdü.

09 Ocak 2023 Pazartesi 16:05
Yine kadın cinayeti: "Annen kefenini hazırlasın!"

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Mehmet Atabay'ın, evli olduğunu öğrenince kendisinden ayrılmak istediği için çıkan tartışmada tabancayla öldürdüğü Necmiye Vural'ı (40), daha önce birçok kez tehdit ettiği, son olarak kızını telefonla arayıp, "Annen kefenini hazırlasın" dediği öne sürüldü.


Olay, 7 Ocak günü saat 12.30 sıralarında Limontepe Mahallesi 9594 Sokak'ta meydana geldi. 6 ay öncesine kadar bir otelde kat hizmetleri görevlisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Necmiye Vural, 4 ay önce tanıştığı geri dönüşüm işiyle uğraşan Mehmet Atabay'dan evli olduğunu öğrenince ayrılmak istedi. Atabay, konuşmak için Vural'ın evine geldi. Burada Vural ile Atabay arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Atabay, yanında getirdiği tabancayla çocuklarının yanında 2 el ateş ederek Vural'ı vurdu. O anda evde bulunan Vural'ın kızı ve oğlu, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Vural'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Vural'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.
Polis olayın ardından kaçan Mehmet Atabay'ı, Karşıyaka'daki iş yerinde yakalayarak gözaltına aldı. İfadesinde suçunu itiraf eden Mehmet Atabay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


'ANNEN KEFENİNİ HAZIRLASIN' DİYEREK TEHDİT ETTİ İDDİASI
Necmiye Vural'ın, Mehmet Atabay tarafından bir süredir tehdit edildiği ve bu nedenle telefon numarasını değiştirdiği, ancak Atabay'ın bu defa da Vural'ın kızı Z.İ.'ye (16) telefon açıp "Annen kefenini hazırlasın" dediği ileri sürüldü. 
İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopside karnı ve boynundan vurulduğu belirlenen Necmiye Vural'ın yakınları tarafından teslim alınan cenazesinin bugün öğlen toprağa verileceği öğrenildi. 

'ANNEM ÇOK ACI ÇEKTİ'
İzmir'de, evli olduğunu öğrendiği erkek arkadaşı Mehmet Atabay'dan ayrılmak istediği için öldürülen Necmiye Vural için Limontepe Merkez Camii'nde, öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye Vural'ın oğlu Mehmet İçen (20) ve kızları Selin Elalmış ile (24) Zeynep İçen'in yanı sıra, akrabaları ve komşuları katıldı. Cenazede yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabilen Selin Elalmış, "Annem çok acı çekti. Annemi öldürdüler. Ses kayıtlarını dinledim, çok bağırıyordu" diyerek gözyaşı döktü.
Kılınan namazın ardından Vural'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Buca Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 09.01.2023 16:05
Anahtar Kelimeler:
IzmirKadın Cinayeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.