Yunanistan'ın ölüme terk ettiği 138 göçmen kurtarıldı

İzmir'in Seferihisar, Çeşme ve Dikili ilçelerinde, Yunan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 138 kaçak göçmen kurtarıldı.

07 Kasım 2022 Pazartesi 23:07
Yunanistan'ın ölüme terk ettiği 138 göçmen kurtarıldı
Dr. Mehmet Çerçi

İzmir'in Seferihisar, Çeşme ve Dikili ilçelerinde, Yunan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 138 kaçak göçmen kurtarıldı, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 75 kaçak göçmen ise yakalandı.
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 4-6 Kasım tarihleri arasında Dikili ve Seferihisar ilçelerinde lastik bot ve can salları içerisinde kaçak göçmenler olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 138 kaçak göçmen kurtarıldı. Öte yandan ekipler, aynı tarihler arasında Çeşme ve Dikili ilçelerinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 75 göçmeni de yakaladı. Karaya çıkartılan toplam 213 göçmen işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 09.11.2022 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.