Su Ürünleri'nden sıkı denetim! 4 ton balığa el konuldu
Su Ürünleri'nden sıkı denetim! 4 ton balığa el konuldu
İçeriği Görüntüle

Kamp yapmak için geldiği bölgede kaybolan 33 yaşındaki Elif Kumal’ın cansız bedeni, Yukarıyapıcı Göleti’nde yürütülen arama çalışmaları sırasında bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Elif Kumal’dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine başlatılan kapsamlı arama kurtarma çalışmaları, jandarma, AFAD ve gönüllü ekiplerin katılımıyla günlerdir aralıksız sürdürülüyordu. Kara ve su alanlarında yoğunlaştırılan çalışmalar kapsamında Yukarıyapıcı Göleti’nde yapılan taramada genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Soruşturma sürecine ilişkin daha önce açıklama yapan Erdek Kaymakamı Hasan Göç, Kumal’a ait aracın bölgeden çıkarılıp çıkarılmadığı ihtimali üzerinde titizlikle durulduğunu ifade etmişti. Kaymakam Göç, aracın kendi seyriyle bölgeden ayrılmadığının kesinleştiğini vurgulayarak, başka bir araca yüklenerek çıkarılmış olabileceği ihtimaline karşı plaka tanıma sistemleri ile köylerdeki ve evlerdeki güvenlik kameralarının saatlerce incelendiğini açıklamıştı. Yapılan incelemelerde şüpheli bir duruma rastlanmadığını belirten Göç, olay günü ve sonrasında bölgeye giriş-çıkış yapan tüm araçların kontrol edildiğini söylemişti.

Elif Kumal’ın ölüm nedeni yapılacak adli incelemelerin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma sürerken, acı haber başta ailesi ve yakınları olmak üzere bölgede derin üzüntü yarattı.

Kaynak: Elips haber