Abramoviç'in bir yatı Bodrum'a diğer yatı Göcek'e demir attı

Rus milyarder Roman Abramoviç'in yatı 'Eclipse" Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

12 Aralık 2022 Pazartesi 15:36
Abramoviç'in bir yatı Bodrum'a diğer yatı Göcek'e demir attı

Abramoviç'in mart ayından beri Bodrum'da olan diğer yatı 'My Solarıs' ise Göcek açıklarına demirledi.
Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı askeri harekatın ardından Avrupa ülkelerinin Rusya'ya yönelik yaptırımları nedeniyle Rus milyarder Roman Abramoviç'in 'Eclipse' ve 'My Solaris' isimli lüks yatları Türkiye'ye geldi.

Geçen mart ayında Bodrum'da bulunan 'My Solaris' yaklaşık 9 aylık bekleyişinin ardından önce Marmaris'e daha sonra Göcek'e giderek demirledi. Rus milyarderin bir diğer yatı olan 'Eclipse' ise aylar sonra Marmaris ve Göcek açıklarından ayrılarak Bodrum'a geldi. İçmeler açıklarına demirleyen 'Eclipse'nin bekleyişi sürerken, ne zamana kadar Bodrum'da kalacağı ise bilinmiyor.

164 metre uzunluğundaki 22 metre genişliğindeki 6 katlı yatın özellikleri ise dikkat çekiyor. Piyasa değeri yaklaşık 1,2 milyar dolar 'Eclipse'de 3 yüzme havuzu, özel sinema salonları, dalış ve su sporları ekipmanları ve iki mini denizaltı bulunuyor.(DHA)

Son Güncelleme: 12.12.2022 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.