Dr. Mehmet Çerçi

Bendeniz 19 Mayıs'ta coşturdu

Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Bendeniz sahne aldığı Jolly Joker Bursa’da Bursalı sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Dr. Mehmet Çerçi
20 Mayıs 2023 Cumartesi 08:46
Bendeniz 19 Mayıs'ta coşturdu
Dr. Mehmet Çerçi

Bursa’nın gözde eğlence mekanlarından biri olan Jolly Joker Bursa’da sahne alan Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Bendeniz,  seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarıyla sevenlerine coşku dolu bir gece yaşattı.

Dr. Mehmet Çerçi

Yoğun bir ilginin olduğu geceye nostalji rüzgarıyla başlayan güzel şarkıcı, popüler çalışmalarından 'Satmışım' ve 'Güzeller Güzeli' ile büyük beğeni topladı.

Sahnedeki enerjisiyle birlikte gece boyunca dinleyicilerini de coşturan Bendeniz, Türk müziğinin popüler şarkılarına da repertuvarında yer verdi.

Dansları ve eğlenceli tavırlarıyla birlikte dikkati çeken Bendeniz, keyif dolu bir gece yaşattı.ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUNBURSA (İGFA) -

Son Güncelleme: 20.05.2023 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.