Çeşme'de Ajda Pekkan ve Sıla konser verdi

İzmir'in Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen Çeşme ve Alaçatı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ajda Pekkan ve Sıla sahneye çıktı.

17 Eylül 2022 Cumartesi 14:39
Çeşme'de Ajda Pekkan ve Sıla konser verdi
Dr. Mehmet Çerçi

Çeşme ve Alaçatı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kapsamında 3 gün süren etkinlikler, Ajda Pekkan ve Sıla konserleriyle son buldu. 15-16 Eylül kutlamaları Çeşme'de renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalara Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran'ın yanı sıra Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve siyasi partilerin temsilciler de katıldı. Konserlerden önce sahneye çıkan Gazeteci Yazar Sunay Akın, 'Atatürk'ün İzinde, Cumhuriyet Yolunda' isimli söyleşi gerçekleştirdi. Sıla Alaçatı Amfitiyatro'da, Ajda Pekkan ise Çeşme Amfitiyatro'da konser verdi. Alanı dolduran on binlerce Çeşmeli Ajda Pekkan ve Sıla şarkılarıyla eğlendi. Çeşmelilere seslenen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, "Sen, ben demeden birlikte çalışacağız, kol kola barış şarkıları söyleyeceğiz. Tarihimize sarılacağız, toprağımızı işleyeceğiz, kadınlarımız güçlendireceğiz, gençlerimizi umutla donatacağız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünü kurduğu özgür, çağdaş, aydınlık Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Birlikte güçlüyüz, birlikte güzeliz. Güzel günler göreceğiz. Kurtuluşun kutlu, özgürlüğün daim olsun Çeşme'm. Yaşasın özgürlük, yaşasın devrimler, yaşasın laik, çağdaş, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti" dedi. (DHA)
 

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 17.09.2022 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176