Dilan Polat'a tetikçilik suçlaması

Magazin haberlerinin en ilgi çeken isimleri arasında yer alan Dilan Polat ve Engin Polat çifti sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

27 Eylül 2023 Çarşamba 13:46
Dilan Polat'a tetikçilik suçlaması

 Youtube'ta 'Deliler Delisi' adıyla paylaştığı videolarla gündem yaratan Muhammet Yakut'un Polat ikilisinin 'kara para akladıkları'nı öne sürmüştü. Yankıların devam ettiği şu anlarda Banu Parlak'ın açıklamaları yeni bir gündem yarattı. Parlak 'Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır' ifadelerini kullandı.


Tetikçi iddialarının alıp başını yürümeye başladığı anlarda, güzellik merkezi sahibi şarkıcı Banu Parlak'ın paylaşımı ortalığı yeniden karıştırdı.

Şarkıcı Banu Parlak, Dilan Polat ve eşinin tetikçi tuttuğunu öne sürerek şikayetçi oldu. Banu Parlak konuyla ilgili şunları söyledi: "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır. Dilan Polat ile bundan 2 sene öncesine kadar aramızda yaşanan husumet nedeniyle bana İstanbul'dan ret aldıkları için Niğde'den 38 gün hapis cezası aldırmışlardı. Bu karar adalet yerini bularak bozuldu, ilk husumetimiz ise ben güzellik merkezi açtığımda başlamıştı 'benim güzellik merkezim varken sen nasıl güzellik merkezi açarsın' diye sonrasında olaylar kapandı. Ben kapandı sanmışım bunlar oturdukları semtte bir gencin parasını alarak borç adı altında bu parayı geri vermek için Banu Parlak'ı vurmayı şart koşmuşlar çocuk da yapmamış. Daha sonra çocuğu içeri aldırıyorlar çocuk çıkınca çocuğa sıktırıyorlar dün akşam bacağından vuruluyor çocuk ve kendisi bana 'Banu Parlak'ı vur dediler ben vurmadım. Bu sebepten dolayı paramı vermediler bir de üstüne beni çocuklarımın önünde Dilan Polat ve Engin Polat'ın selamı var diye vurdurdular.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176