Hadise üzerinde servet taşıdı!

Hadise, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sanatçı, verdiği konserde üzerinde adeta servet taşıdı.

02 Ocak 2023 Pazartesi 13:51
Hadise üzerinde servet taşıdı!

CNNTürk'ün haberine göre; Ünlü isimler 2023’ü önceki akşam sahnede karşıladı. Birbirinden şık, pahalı ve cesur elbiselerle Türkiye’nin dört bir yanında ve KKTC’de konserlere çıkan kadın şarkıcılar kulağa olduğu kadar göze de hitap etti. Onlardan biri de Hadise oldu. Hadise, konseri öncesinde göz kamaştıran elbisesiyle poz verdi. Üzerinde adeta servet vardı.

Hadise, magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren ünlüler arasında yer alıyor. Instagram hesabında 14 milyondan fazla takipçisi bulunan Açıkgöz, paylaşımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

Nisan ayında sessiz sedasız evlendiği Mehmet Dinçerler ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Hadise, özel hayatının yanı sıra sahne kıyafetleri ve danslarıyla da büyük beğeni topluyor.

Hadise, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yüzü olduğu mücevher markasının 2 milyon 500 bin liralık takılarıyla çıktı. 2 saat sahnede kalan Hadise, her konserinde olduğu gibi seyircisi ile sıcak diyaloglar kurup espriler yaptı. Hadise, kendi parçaları haricinde yerli ve yabancı 'cover’larla unutulmaz bir gece yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
HadiseYılbaşı Gecesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176