Dr. Mehmet Çerçi

Hadise'ye 2. boşanma şoku

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği olaylı bitmişti. Kendi evliliğinin bitmesinin ardından yeni bir boşanmayla sarsıldı.

Dr. Mehmet Çerçi
24 Aralık 2022 Cumartesi 14:26
Hadise'ye 2. boşanma şoku
Dr. Mehmet Çerçi

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği olaylı bitmişti. Boşanmanın yankıları hala sürerken bu defa şarkıcı Hadise'nin anne ve babasından haber geldi. 24 yıl önce Belçika'da boşanan Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz kararın Türkiye'de de geçerli olması için mahkemenin yolunu tuttu. Hadise'nin anne ve babası 24 yıl sonra ikinci kez boşandı.

Hadise, iki ay önce işadamı Mehmet Dinçerler ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Bu kez Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

24 yıl önce Belçika'da boşanan çift, kararın Türkiye'de geçerli olması için 'tanıma ve tenfiz' davası açtı. Yaklaşık iki saat süren dava karara bağlandı.

Dr. Mehmet Çerçi

Mahkeme, ikilinin boşanma kararının Türkiye'de de tanınmasına karar verdi. (İGFA)

Son Güncelleme: 24.12.2022 15:28
Anahtar Kelimeler:
HadiseHadise Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.