Kanser tedavisi gören Tanyeli, ağabeyini kanserden kaybetti

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, 54 yaşındaki abisini aynı hastalıktan kaybetti.

30 Eylül 2023 Cumartesi 10:28
Kanser tedavisi gören Tanyeli, ağabeyini kanserden kaybetti

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden dansçı Tanyeli, sosyal medya hesabından 54 yaşındaki ağabeyinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Tanyeli, ölüm haberini Instagram hesabından paylaşıp, duygularını dile getirdi.
Kanser işte... Annemden sonra, 54 yaşında ağabeyimin de sebebi oldu. Aylardır mücadele eden ve her yerini saran kanser. Bugün ağabeyim de kansere yenik düştü, hakkın rahmetine kavuştu.Bir melekti, iyi bir insandı, bir başka hikayeydi ağabeyim. Satırlara değil sayfalara sığmayan bir sürü acı deneyimle doluydu. Dünya günlüğü dersler sert, o ise çok naifti.Çocukluğumda dayaklar deryasında bize siper olan canım kahramanım kara yağız ağabeyim. Ruhun özgürleşti. Mekanın cennet bahçeleri olsun. Allah'ımdan niyaz ederim, dualarım duyulsun. Seni çok seviyorum, hoşçakal ağabeyim.

Son Güncelleme: 30.09.2023 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.