Manisalılar Melek Mosso konseri ile coştu

Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Manisa Büyükşehir Belediye tarafından düzenlenen konserde sanatçı Melek Mosso, coşku dolu bir gece yaşattı.

01 Eylül 2022 Perşembe 23:43
Manisalılar Melek Mosso konseri ile coştu

Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri kapsamında sanatçı Melek Mosso, konser verdi. Şehzadeler ilçesindeki Manisa Valiliği binası önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. Konserde Melek Mosso ve orkestrası, seslendirdikleri şarkı ve dans figürleriyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Melek Mosso'nun seslendirdiği parçalara zaman zaman eşlik eden Manisalılar, doyasıya eğlendi. (DHA)

Son Güncelleme: 02.09.2022 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176