Merve Yılmaz’dan iki farklı ‘YETER’

Genç sanatçı Merve Yılmaz, sürpriz bir çalışmayla müzikseverlerin karşısına çıktı.

23 Eylül 2023 Cumartesi 08:31
Merve Yılmaz’dan iki farklı ‘YETER’

Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkısı “Yeter”i seslendiren Yılmaz, akustik ve remiks olmak üzere iki farklı versiyon hazırladı. Projenin prodüktörlüğünü ise usta sanatçı Metin Özülkü üstlendi.

Müzik dünyasının ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu’nun unutulmaz hit’lerinden “Yeter”, yıllar sonra Merve Yılmaz’ın sesiyle yeniden hayat buldu. Genç yetenek, sözleri Sezen Aksu’ya, müziği Attila Özdemiroğlu’na ait şarkı için akustik ve remiks olmak üzere iki farklı versiyon hazırladı.

METİN ÖZÜLKÜ’DEN BÜYÜK DESTEK

Müzik direktörlüğünü ve prodüktörlüğünü usta müzik adamı Metin Özülkü’nün üstlendiği projenin aranjörlüğünü Hasan Çiçek yaptı. Şarkının her iki versiyonuna da klip çekildi. Kliplerin yönetmen koltuğunda ise Volkan Günsür oturdu. Ada Müzik ve Dem’s Yapım etiketiyle yayınlanan “Yeter” yayına girer girmez müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı. (İGFA)

Son Güncelleme: 23.09.2023 10:42
Anahtar Kelimeler:
YeterMagazinMerve Yılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.