DARE MEDYA ÖZEL... Ünlü şarkıcı siyasete girdi!

Karadenizli ünlü şarkıcı Davut Güloğlu siyasete atıldı.

07 Kasım 2022 Pazartesi 12:43
DARE MEDYA ÖZEL... Ünlü şarkıcı siyasete girdi!


Yeniden Refah Partisi'nin 2. Olağan Kurultayı'nda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Güloğlu'nun, parti yönetiminde de yer alması bekleniyor.
Milli Görüş geleneğinin kurucusu merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi, 2. Olağan Büyük Kongresi'ni düzenledi. Fatih Erbakan, kurultaya katılan 1225 delegenin tümünün oyunu alarak yeniden parti genel başkanı seçildi. Fatih Erbakan'ın yeni kurmayları da belli oldu.
MKYK'ya seçilen isimlerden biri kamuoyunun yakından tanıdığı bir şarkıcı. 2000'li yılların başında Karadeniz şivesiyle söylediği pop şarkılarıyla ünlenen Güloğlu'nun, onlarca albümü milyonlarca sattı. Bir süredir Yeniden Refah Partisi'nin etkinliklerinde boy gösteren Güloğlu, önceki gün yapılan kurultayda MKYK'ya seçilerek Fatih Erbakan'ın kurmaylarından biri oldu.

Son Güncelleme: 09.11.2022 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.