AK Parti'li Dağ: Sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan bir parti değiliz

ZMİR,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan, siyasi çıkar peşinde koşan bir parti değiliz. Bizi, CHP ve diğer partilerden ayıran da budur" dedi. Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekili adayları Cemal Bekle ve Mehmet Sait Başdaş ile Romanların yaşadığı Konak ilçesindeki Ege ve Hilal mahallelerini ziyaret etti.

22 Nisan 2023 Cumartesi 12:26
AK Parti'li Dağ: Sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan bir parti değiliz

İ AK Parti'nin toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayış ile siyaset yaptığını belirten Dağ, "CHP gibi, Roman vatandaşlarımızın adını sadece siyaseten anmak ya da fotoğraf ve görüntü vermek için kullanmıyoruz. AK Parti olarak toplumun her kesimine değer verdiğimizi, onlarla kucaklaştığımızı herkes görüyor. Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın Romanlara sevgisini biliyorsunuz. Bu sevgi, sözde değil özde olduğu için Roman vatandaşlarımız partimiz ve liderimize yüzünü dönüyor. Sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan, siyasi çıkar peşinde koşan bir parti değiliz. Bizi, CHP ve diğer partilerden ayıran da budur" dedi.
CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu'nun istifasının, CHP'nin Roman vatandaşlara bakış açısının ve samimiyetsizliğinin bir sonucu olduğunu söyleyen Dağ, 14 Mayıs'ta İzmir'de yüzyılın romanını birlikte yazacaklarını ifade etti. (DHA)

Son Güncelleme: 22.04.2023 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.