Bakan Kasapoğlu: Milletimiz ile kucaklaşmaya geldik

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İzmir'in yollarındayız. Milletimiz ile kucaklaşmaya geldik. Sevgi Yolu'nda yürüyeceğiz" dedi.

18 Nisan 2023 Salı 15:51
Bakan Kasapoğlu: Milletimiz ile kucaklaşmaya geldik

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İzmir 1'inci bölgeden 1’nci sıra milletvekili adayı olan Bakan Kasapoğlu, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kasapoğlu millet buluşmalarının devam ettiğini belirtip, "Bizi, İzmir'in her yerinde görebilirsiniz. İzmirli hemşehrilerime selamlarımı, saygılarımı gönderiyorum. İnşallah bu buluşmalarımız milletimizin emrine hazır şekilde devam edecektir. İzmir'in yollarındayız. Hamdolsun halkımızla, milletimizle kucaklaşarak omuz omuza yürüyoruz. Dün Karaburun'daydık, Çeşme ve Seferihisar'da milletimiz ile buluştuk. Kucaklaşarak, hasbihal ederek İzmir'imizi, ilçelerimizi, semtlerimizi konuşarak hem yürüyoruz hem de milletimizi süreçlere bizzat katarak bu süreci birlikte yürütüyoruz. Bugün de Bayraklı'dayız. Bayraklı, İzmir'in emek, alın teri noktasında sembol ilçelerinden biri. Milletimiz ile kucaklaşmaya geldik. Sevgi Yolu'nda yürüyeceğiz. Gençlerimiz ile kucaklaşacağız. Burada bir gençlik merkezi projemiz var. O çalışmamızı yerinde inceleyeceğiz. Torbalı'da, Selçuk'ta olacağız" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 18.04.2023 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.