Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı'na aday

CHP Genel Başkanlığı yarışı için adı uzun süredir konuşulan Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında bu konudaki tartışmalara son noktayı koyarak aday olduğunu söyledi.

14 Eylül 2023 Perşembe 15:18
Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı'na aday

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık için aday olup olmayacağı merak edilen CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında “Adayım” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlatan ve görüşmenin çok samimi bir ortamda geçtiğini ifade eden Özgür Özel, 15 Eylül Cuma günü CHP Genel Merkezi’nde yapacağı basın toplantısında kurultay sürecine dair değerlendirmelerde bulunacağını söyledi. Özel burada yapacağı açıklamada, kurultay sürecine dair beklenti ve taleplerin yer alacağı tutum belgesi ve adaylığını da kamuoyuna duyuracak. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
özgür özelChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176