Sarıgül Tarım Fuarı’nı gezdi, çiftçileri dinledi

Manisa’da bir dizi temaslarda bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, dün açılan Tarım Fuarı’nı gezdi ve çiftçilerle sohbet etti.

04 Kasım 2022 Cuma 17:06

Manisa’da bir dizi temaslarda bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, dün açılan Tarım Fuarı’nı gezdi ve çiftçilerle sohbet etti. Traktörlerin çok pahalı olduğunu belirten Sarıgül, çiftçilerin hükümetin tarım politikalarıyla ilgili olumlu açıklamaları karşısında şaşırdı.

Bugün Manisa’da bir dizi temasta bulunan Mustafa Sarıgül, önce esnaf ziyareti yaptı, sonrasında Cuma namazını Hatuniye Camii’nde kaldı, ardından da Manisa Tarım Fuarı’nı gezdi. Bir traktörün sürücü koltuğuna oturan ve traktörlerin çok pahalı olduğunu belirten Sarıgül’e bazı çiftçiler iyi kazandıklarını ve traktör satın alabildiklerini söyledi. Fuarda bulunan bir çiftçi, “Traktör almak isteyen herkes artık alabiliyor. Devlet çiftçimize büyük destek veriyor” dedi. Özellikle üzüm ve pamuktan iyi kazanıldığını belirten çiftçi, Ziraat Bankası’nın da çiftçiye büyük imkanlar sunduğunu, çiftçinin yüzde 98’inin Ziraat Bankası ile çalıştığını kaydetti.

Son Güncelleme: 05.11.2022 04:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176