Hayırsever aile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracak

Aydın'ın Nazilli ilçesinde hayırsever iş insanı Mustafa Takmaklı ve eşi Aslı Takmaklı tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için protokol imzalandı.

27 Ağustos 2022 Cumartesi 10:59
Hayırsever aile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracak

Soğutma sektöründe faaliyet gösteren hayırsever iş insanı Mustafa Takmaklı ve eşi Aslı Takmaklı tarafından Nazilli'de yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için Aydın Valiliği'nde düzenlenen protokol imza törenine Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz ve hayırseverler Aslı ve Mustafa Takmaklı katıldı. Vali Aksoy Aydın'a hayırseverlerin desteğiyle yeni bir Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, Takmaklı ailesine gösterdikleri duyarlılıktan nedeniyle teşekkür etti.
Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hakkında bilgiler verdi.
Konuşmaların ardından Nazilli'de mülkiyeti Hazine'ye ait Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsisli 906 metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun yapımına ilişkin protokol, Vali Hüseyin Aksoy, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz ve hayırsever Takmaklı çifti tarafından imzalandı.(DHA)

Son Güncelleme: 27.08.2022 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176