Adalet Partisi'nden AK Parti'ye: "Baskın basanındır yöntemiyle seçim almaya çalışıyorlar!"

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, hükümeti ağır eleştirdi. Öz, "Amaçları belli rakiplerin üzerine gidip baskın basanındır yöntemiyle seçim almak" dedi

29 Aralık 2022 Perşembe 17:52
Adalet Partisi'nden AK Parti'ye: "Baskın basanındır yöntemiyle seçim almaya çalışıyorlar!"

Genel Başkan Öz, AK Parti’nin seçimlerin yaklaşması ile yargıyı, emniyeti ve basını kullanarak rakiplerinin üzerine gittiğini öne sürdü. Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz , iktidarın içinde bulunduğu durumu ağır bir dille eleştirdi.

“İktidar her zamanki gibi seçimler yaklaşırken yine yargı, emniyet ve basın sopasını eline aldı ve avazı çıktığı kadar bağırarak rakiplerinin üzerine din karşıtlığı, terör yandaşlığı ve Cumhurbaşkanı’na hakaret suçlamalarıyla gitmeye başladı" diyen Öz, "Amaç belli; sefaleti, açlığı, işsizliği ve derin çöküşü gündem dışı bırakmak, bunu yaparken de safları sıklaştırmak, rakibi kendi derdine düşürerek sindirmek ve klasik ‘baskın basanındır’ yöntemiyle seçimi almak!” diye konuştu.

(İGFA) 

Son Güncelleme: 29.12.2022 18:06
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiAdalet Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.