AK Parti Yunusemre STK buluşmasında konuşan Yenişehirlioğlu sözlerini çarpıtan Ulusal gazetelere tepki gösterdi

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz’ın ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla buluşma toplantısı gerçekleşti. Manisa’da bir otelde düzenlenen programa AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz,  Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sivil toplum kuruluşuň temsilcileri katıldı. 

22 Eylül 2023 Cuma 23:37
AK Parti Yunusemre STK buluşmasında konuşan Yenişehirlioğlu sözlerini çarpıtan Ulusal gazetelere tepki gösterdi

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sivil toplum kuruluşlarıyla buluşma gecesinde konuşan Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözlerini çarpıtan Ulusal gazeteleri eleştirerek, "Her şeyin bir yolu var, TBMM'de yer almanın yolu da seçimdir, Kılıçdaroğlu'nun dışarıda kalması kendisiyle ilgilidir, onun tercihidir" dedi.


AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz’ın ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla buluşma toplantısı gerçekleşti. Manisa’da bir otelde düzenlenen programa AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz,  Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, programa katılan herkese teşekkür etti. Durmaz, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak büyük bir başarıya imza attıklarını, aynı başarıyı 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde sürdürmek istediklerini vurguladı. 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını açıkladı. Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak 10 yakın bir süredir güzel hizmetleri hayata geçirdiklerini vurguladı. Tarihe ışık tutacak eserlerin kazandırıldığını kaydetti.  

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, burada bulunan herkesin bu şehrin hizmetine kaktıra bulunduğunu açıkladı. Bu şehre hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunun altını çizerek, hizmet eden herkese teşekkür etti. 

YENİŞEHİRLİOĞLU GECEYE DAMGASINI VURDU

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda bir gazetecinin, "2003 yılında dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili seçilme yasağının kaldırılmasına verdiği desteğe karşılık, bugün AK Parti'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekilliği yolunu açma gibi bir planı olur mu?" yönündeki sorusuna, "Kılıçdaroğlu'nun meclise taşınma mevzusunu bilmiyorum. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili olarak söylemiyorum, Bahadır Yenişehirlioğlu olarak söylüyorum, şık olur, güzel olur. Ben bunu Cumhurbaşkanımıza ileteceğim, karar onlarındır" diye cevap vermişti, ancak bazı Ulusal yayın organlarının haberi çarpıtarak verdiği gözlenmişti.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından sivil toplum kuruluşları toplantısında konuyla ilgili konuşan  AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Esas konuşmama geçmeden önce bir hususa açıklık getirmem gerekiyor. Ben bugün değişik etkinliklerde bulundum. Manisa’mızdaki basın mensuplarıyla bir kahvaltı yaptık. Ben hem Manisa gündemine ilişkin hem de Türkiye gündemine dair açıklamalar yaptım. Kimi zaman gülüştük, kimi zaman şakalaştık. Burada bir mevzunun Türkiye gündemine taşındığına şahit olduk.  Oysa ki aklın yolu bir. Ne kadar doğru söylersek söyleyelim bazen söyledikleriniz farklı algılanabiliyor. Bağlamından kopartıldığında da bambaşka anlam ifade ediyor. Yerel basınımızla buluştuğumuzda dediğim gibi bazı ifadelerimin farklı noktalara çekildiğini gördüm. Ulusal basındaki bazı gazetelerin bunları da haber yaptığını gördüm. Cumhurbaşkanımızın evveliyatında ara seçimlerle meclise girmesiyle şuan Kılıçdaroğlu’nun durumu birbiriyle hiç alakalı değil. Sayın Cumhurbaşkanımızın ara seçimlerle meclise girmesi bambaşka parametrelere sahip, Kılıçdaroğlu’nun bugün mecliste olmaması da bambaşka parametrelere sahip. İkisi birbiriyle hiç alakalı olmayan, birbirinden tamamen zıt konular. Sayın Cumhurbaşkanımız o dönem hukuksuzca parlamento dışında kaldı.okuduğu bir şiirden dolayı kendisine yasaklar getirilmişti. Ve bir hukuksuzluk söz konusuydu. Hak gaspı söz konusuydu. Bugün Sayın Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin dışında kalması kendi tercihi. Ve iç hesaplaşmalarıyla alakalı. Bu onların iç meselesi. Bazı gazeteciler kasıtlı haber yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk defa bir genel başkanının mecliste yer almadığını söyledim. Hepiniz bunu biliyorsunuz, hepiniz bunun şahidiniz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iç hesapları bizi ilgilendirmez. Türkiye’de akıl sahipleri hepsi bilir ki milletvekili seçimleri Anayasa’da ve kanunlarda usulü vardır. Seçimler yapılır. Oysaki Kılıçdaroğlu’nun bugün mecliste olmaması kendi tercihi. Bugün meclise girebilmesi için erken seçim mi yapılması gerekecek. Kaldı ki kendisiyle alakalı bir yasaklamayla alakalı değil, kendi tercihiyle cumhurbaşkanı olmak istediği için mecliste yer almamaktadır.  Cumhurbaşkanımızın evveliyatındaki durumuyla bu durumu birbirine karıştırmak kötü niyetten başka bir şey değildir. Sayın Cumhurbaşkanımıza söyleyelim de Kılıçdaroğlu’nu meclise taşısın, bu trajik komiktir” dedi.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 23.09.2023 01:45
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiStkBuluşma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176