Babacan'dan Erdoğan'a; "Krizden çıkış planı elimizde!"

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Sayın Erdoğan, krizden çıkış planı bizde! Birkaç ay sonra bize devredeceğin borçları da kapatacağız.”

03 Ocak 2023 Salı 22:56
Babacan'dan Erdoğan'a; "Krizden çıkış planı elimizde!"

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; DEVA Partisi lideri Babacan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomiye yönelik sözlerine yanıt vererek “Sayın Erdoğan, tek imzayla yönettiği ekonomiyi batırınca yine bizim dönemdeki başarılarla övünüyor. Rahat olsun. Krizden çıkış planı yine bizim elimizde. Kendisinin birkaç ay sonra bize devredeceği borçları da kapatacağız” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Memur-Sen’in bugün Ankara’da düzenlediği ‘Şözleşmeliye Kadro Şenliği’nde yaptığı konuşmada ekonomiye yönelik söylediği sözlere, sosyal medya hebasında yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Babacan, Erdoğan'ın kendisine yönelik "Devlet vatandaşına borçlu olamaz dedik. Altılı masada içlerinden bir tanesi var, 'Devlet olarak bunu ödeyeceksin' diyen benim. Bu talimatı veren benim" ifadelerine tepki olarak "Rahat olsun. Krizden çıkış planı yine bizim elimizde" dedi.

Babacan, paylaşımda şunları kaydetti:

  • Sayın Erdoğan, tek imzayla yönettiği ekonomiyi batırınca yine bizim dönemdeki başarılarla övünüyor. Rahat olsun. Krizden çıkış planı yine bizim elimizde. Kendisinin birkaç ay sonra bize devredeceği borçları da kapatacağız.

Anahtar Kelimeler:
Ali BabacanErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176