Bahadır Yenişehirlioğlu gündemi değerlendirdi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, düzenlediği geniş katılımlı basın toplantısı ile gündemi değerlendirdi basın mensuplarının sorularını yanıtladı, imzaladığı kitapları hediye etti.

22 Eylül 2023 Cuma 12:48
Bahadır Yenişehirlioğlu gündemi değerlendirdi

Genel seçimlerde AK Parti Manisa milletvekili olarak seçilen Bahadır Yenişehirlioğlu, Çamlıca Kafe'de basın mensuplarıyla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Seçimlerde vatandaşların en ağır mesajı Millet İttifakı’na verdiğini belirten Yenişehirlioğlu, Anayasa değişikliğinin şart olduğunu, mevcut Anayasa’nın 23 kez değiştirildiğini söyledi. Cumhur İttifakı olarak yeni dönemde en önemli gündem maddelerinin Anayasa değişikliği olacağını sözlerine ekleyen Yenişehirlioğlu, "Millete artık bu ihtilal anayasası yakışmıyor, sivil Anayasayı yapmamız gerekiyor" dedi. Basın mensuplarının ülke gündemine dair ve Manisa ile ilgili sorularını da yanıtlayan Yenişehirlioğlu, imzaladığı kitaplarını da gazetecilere hediye etti.

Geniş kapsamlı haber birazdan yayınlanacak.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176