Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu yorumu

Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB başkanı Ekrem İmamoğlu için'Baba-oğul gibiyiz' açıklamasına ilişkin İYİ Parti'yi işaret ederek "menfaat çatışması" yorumunda bulundu.

24 Aralık 2022 Cumartesi 15:52
Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu yorumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika törenindeki konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB başkanı Ekrem İmamoğlu için'Baba-oğul gibiyiz' açıklamasına ilişkin İYİ Parti'yi işaret ederek "menfaat çatışması" yorumunda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika töreninde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli şöyle konuştu:

Kendilerini yükseltmek maksadıyla milleti ve devleti ayağa düşürmek için Türkiye düşmanlarının eline avucuna düşenler kelimenin tam manasıyla zillettedir ve siyaset platformunda bu köhne sıfatlarıyla arzı endam ettikleri ortadadır.

Türkiye'deki muhalefet siyasetinin hasret duyduğu şey; karanlık ve kargaşadır. Milletten umudu kestiklerinden dolayı demokrasiye sözde bağlıdırlar. Fakat cumhur ittifakı bu zilletin hesaplarını Allah'ın izniyle boşa çıkaracak, bu ittifakı elbette mağlup ve mahcup edecektir.

KILIÇDAROĞLU'NUN İMAMOĞLU İLE 'BABA-OĞUL GİBİYİZ' AÇIKLAMASI
Saraçhane'de rol kapma derdine düşenlerin bu yeni yüzyılı bırakınız anlamasını varlıklarını ibra etmeleri ve iddia ile sürdürmeleri bile akla ziyan bir haldir.

Baba ile oğul arasındaki gel-gitli sürece müdahil olan ablaların da 'Biz de varız' çıkışı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki 2 partinin kazandığı çatık kaşlarla hatırlanıp ikilik çıkarması malum olduğunuz bir menfaat çatışmasıdır." (DHA)

Son Güncelleme: 24.12.2022 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176