Bahçeli'den HDP hakkında önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  partisinin Grup Toplantısında HDP hakkında yine tartışılacak açıklamalarda bulundu.

15 Kasım 2022 Salı 12:44
Bahçeli'den HDP hakkında önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  partisinin Grup Toplantısında HDP hakkında yine tartışılacak açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye siyasetinde teröre sıcak ve sevimli mesajlar verenler millet ve tarih önünde suç ortağıdır, işlenmiş cinayetlerde pay sahibi olan alçaklardır. Bu nedenledir ki, her muhit ve mecrada olduğu gibi, TBMM’de de bölücü sima istemiyoruz, terörist görmeye dayanamıyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabırlarımızı kevgire çeviren HDP’nin Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye yer almasına tahammül edemiyoruz" dedi.

Bahçeli'nin konuşması, özetle şöyle: " Şu gerçeği itiraf etmek gerekir ki, Türkiye’nin üstesinden gelinmesi kaçınılmaz olan öncelikli sorunu, bize göre sorunlar piramidinin zirvesine oturmuş bölücü terör sorunudur.  HDP’nin sözde taziye mesajıyla Altılı Masa'nın mesajı arasında hiç fark var mıdır? İnandığımız müddetçe, nefes aldığımız mühletçe, bir amaç ve anlam dairesine bağlı olduğumuz sürece mücadele ediyor olmak bir hayat ve siyaset kuralıdır. Nasip niyetle, hasib kalple, kader de gayretle aynı kaynaktan doğup aynı denize dökülen dereler ve nehirler gibidir. Birisi olmadan diğeri ya mahzun ya da eksik kalacaktır. Gayesiz gayret boşa adım, boşuna emektir. Gayenin de, gayretin de ağırlık ve güç merkezi sabırdır. Sabır varsa sebat ve serinkanlılık vardır, selametin sıcaklığı eninde sonunda belirecektir. Bu da bir zaman meselesidir. Kaldı ki mücadelenin demini alması için kısık da olsa sabrın ateşi lazımdır. Biz dava ve siyaset mücadelemizi inançla, iddiayla, irfanla, itibarla ve sabırla ifa ediyor, yurdumuzun her köşesinde yüksek hedeflerimizi anlatıyoruz.
Türkiye siyasetinde de teröre sıcak ve sevimli mesajlar verenler millet ve tarih önünde suç ortağıdır, işlenmiş cinayetlerde pay sahibi olan alçaklardır. Bu nedenledir ki, her muhit ve mecrada olduğu gibi, TBMM’de de bölücü sima istemiyoruz, terörist görmeye dayanamıyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabırlarımızı kevgire çeviren HDP’nin Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye yer almasına tahammül edemiyoruz. HDP, PKK’nın menfur ve melun eylem yoldaşıdır. HDP, CHP’nin ikiz kardeşi, diğer marjinal partilerin çıkar ortağıdır. Terör zillettir, terör örgütleri hıyanettir, teröre karşı üç maymunu oynayanlar da zulmün göbek taşıdır.

Son Güncelleme: 15.11.2022 16:44
Anahtar Kelimeler:
HdpBahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176