Bülent Arınç’a laf söyleyen Mehmet Metiner’e çıkış yapan Ak Parti İl Yöneticisinden Özgür Özel’e Salvo

Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda çok konuşulan meclis eski başkanı Bülent Arınç ile milletvekili Mehmet Metiner arasında yaşananan tartışmalar sırasında Metiner'e tepki gösteren, AK Parti Manisa İl yöneticisi Fatih Özsümer, bu kez de CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel'e tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özsümer şunları söyledi.

07 Temmuz 2022 Perşembe 14:16
Bülent Arınç’a laf söyleyen Mehmet Metiner’e çıkış yapan Ak Parti İl Yöneticisinden Özgür Özel’e Salvo

Sayın Özgür Özel’in meclisteki basın toplantısını izledim.      
Popülarite adına Hukuk Tanımamak, sözleşmeleri bozmakla tehdit etmek, “ Londra Tahkim Mahkemelerini yapılan sözleşmeleri tanımayacağız elimizde balyoz gişeleri yıkacağız” demek bu gün için alkış alabilir. 
Ama bu kitleleri kandırmaktır. 
Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. 
Kalkıp bu sözleşmeleri baştan inceleyip, gerekirse karşılıklı revizeler yapacağız, hukuk çerçevesinde fesih etmenin yollarını arayacağız, usulsüzlük varsa yargıya vereceğiz derseniz bu ülke için sorumlu muhalefet etmiş görevinizi yerine getirmiş olursunuz. 
Ama toplantıdaki sözlerinizi söylediğiniz zaman, bu devleti bir hukuk devleti olmaktan çıkarıp, zorba düzenine döndürmek istediğiniz maalesef ortaya çıkıyor. 
Her platformda hak, hukuk, adalet diyen Siz Muhalifler yarın iktidara ( hafizanallah) gelirseniz demek ki hukuk terazisi yerine balyoz kullanacaksınız. 
Belediyelerdeki yönetim dehalarınızı ve halkın hayatını nasıl kolaylaştırıp ucuzlattığınızı hep beraber gördük.
Devlet yönetmeye talip olan insanlar, yapamayacaklarını söyleyerek yani yalan söyleyerek sadece son yerel seçimlerde olduğu gibi emaneten oy alırlar, kaldı ki Size emaneten oy verenler de mesele Devlet Memleket meselesi oldu mu zaten ne yapacağını bilir. 
Bu halk her şey güzel olacak demekle hiç bir şeyin güzel olmadığını gördü ve anladı. 
Siyaseti yalan üzerine yapmayın. 
Balyoz ile siyasetin bu ülkeye faydası yok. 
O balyoz sandığa indiği zaman o sandıktan siz çıkamazsınız, çıkmayacaksınız.
Sayın Özel, 
Sorun dediğiniz meselelerin çözümü balyoz olursa, balyoz kime iner halk bilir ama siz ebediyyen sapını tutmak durumunda kalacaksınız.

Son Güncelleme: 08.07.2022 02:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176