Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin Beşinci Toplantısı'na katılmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti.

07 Aralık 2023 Perşembe 11:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan özel uçak 'TUR' ile saat 09.45'te Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti. Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Ankara Valisi Vasip Şahin uğurladı. Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.
Erdoğan, ziyaret kapsamında Atina'da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan ayrıca Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile baş başa görüşecek ve sonrasında ortak basın toplantısı düzenlenecek.

(DHA)

Son Güncelleme: 07.12.2023 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176