Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HÜDA-PAR'a 'İttifak' teklifi

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı'na katılmak için teklif aldıklarını ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.

27 Ocak 2023 Cuma 13:35
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HÜDA-PAR'a 'İttifak' teklifi

Halk TV'de yer alan habere göre; HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüşmesinin detaylarını açıkladı. Yapıcıoğlu, Erdoğan'la seçimi konuştuklarını söyledi.

İttifakların konuşulduğunu aktaran Yapıcıoğlu, “Görüşmelerin devam etmesi konusunda mutabık kalındı. Evet ittifak da konuşuldu. AK Parti’yle beraber hareket etmek üzere konuşuldu. AK Parti de Cumhur İttifakı'nın en büyük bileşeni. Dolayısıyla bunu bu şekilde okumak mümkün” dedi.

Cumhur ittifakına dahil olmak için Erdoğan’dan teklif aldıklarını söyleyen Yapıcıoğlu, “Daha önce başka bir kanaldan bize teklif gelmişti. Son görüşmede de yüz yüze bu olunca… Şu an da arkadaşlarla değerlendiriyoruz. Görüşmeler devam ediyor; şu an da olumsuz bir durum yok. Bakalım, hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.01.2023 13:31
Anahtar Kelimeler:
HüdaparAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176