DARE MEDYA ÖZEL... AK Parti seferberlik başlattı: 11 milyon üye ziyaret edilecek

AK Parti, tüm üyelere ulaşmak için seferberlik başlattı. Kasım ayı içinde 11 milyonu aşkın üye ziyaret edilip şikayetleri ve talepleri dinlenecek.

04 Kasım 2022 Cuma 11:27
DARE MEDYA ÖZEL... AK Parti seferberlik başlattı: 11 milyon üye ziyaret edilecek



2023 yılı Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için hazırlıklarını yoğunlaştıran AK Parti, tüm üyelere ulaşmak için seferberlik başlattı. Parti kademelerinde görev alan isimler, Kasım ayı içinde 11 milyonu aşkın üyeyi ziyaret edip şikayetlerini ve taleplerini dinleyecek.
Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine 8 ay kala AK Parti teşkilatlarında hareketlilik arttı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Genel Merkez, il, ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarında görev alan on binlerce partili Kasım ayı  boyunca Türkiye genelindeki 11 milyonu aşkın parti üyesini ziyaret edip şikayetlerini ve taleplerini dinleyecek. Alınacak randevu doğrultusunda yapılacak ziyaretlerde, 4 başlık altında üyelerin sorunları, talepleri ve önerileri dinlenecek.


KAPSAMLI RAPORLAR GENEL MERKEZ'E SUNULACAK


Kayıt altına alınacak tüm görüşmeler il başkanlıkları tarafından tasnif edilecek, ardından kapsamlı raporlar halinde Genel Merkez'e sunulacak. Elde edilen veriler ve partinin çeşitli kademelerinde yapılacak değerlendirmeler sonrasında hem genel siyaset hem de seçimlere yönelik çalışmalara ilişkin yeni stratejiler belirlenecek. Üye ziyaretleri seferberilğinin yoğun olarak sürdüğü illerden biri de Manisa. İl Başkanı Salih Hızlı önderliğinde devam eden çalışmalarda, 17 ilçedeki 150 bin üyenin tek tek ziyaret edilmesi hedefleniyor. Bu çalışma için Manisa'da 10 bini aşkın partili görev alıyor.


HER ÜYEYE 4 SORULUK ANKET


Üye ziyaretlerine ilişkin Dare Medya'nın sorularını cevaplayan Hızlı, "Manisa'da 150 bine yakın üyemiz var. Her birini daha önceden randevu alarak tek tek ziyaret ediyoruz. Evinde, işyerinde veya tarlasında... Kasım ayı sonuna kadar tüm üyelerimizle görüşmeyi planlıyoruz. Görüşmeler için 4 sorudan oluşan bir formumuz var. Genel olarak üyelerimize sıkıntılarını ve taleplerini soruyoruz. Bir fotoğraf çıkartmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin partimizden beklentilerini, taleplerini öğreniyoruz. Ayrıca siyasi atmosferi ve teşkilatı nasıl gördükleriyle ilgili sorularımız var. Çalışmamız bir anket niteliğinde. Görüşmeler tamamlandığında bunları tasnif edeceğiz ve bir veri tabanı oluşturacağız. Bu verilere uygun yerel ve genel politikalar oluşturacağız" dedi.


MANİSA'DA 10 AŞKIN PARTİLİ ÇALIŞIYOR


Çalışma için il genelinde ekipler oluşturduklarını anlatan Başkan Hızlı, genç üyeleri gençlik kolları görevlilerinin, kadın üyeleri kadın kolları görevlilerinin, erkek üyeleri ise ana kademe görevlilerinin ziyaret edeceğini kaydetti. Hızlı, "İl ve ilçe yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve sandık sorumlularımızla bu ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Ana kademe ile gençlik ve kadın kollarımızın her birinde 415'er yönetim kurulu üyemiz var. 112 meclis üyemiz ve 1089 mahalle başkanımız bulunuyor. Ayrıca 3 bin 669 sandık sorumlumuz mevcut. Her bir sayıyı ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak 3 ile çarptığımızda bu iş için 10 binden fazla arkadaşımızın çalışacağını söyleyebiliriz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.11.2022 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176