Dr. Mehmet Çerçi

Demirtaş'tan seçim startı: Başlıyoruz!

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutukluluğu süren eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabı üzerinden seçim kampanyasının başladığını duyurdu.

02 Ocak 2023 Pazartesi 13:38
Demirtaş'tan seçim startı: Başlıyoruz!
Dr. Mehmet Çerçi

Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabı Twitter üzeinden yeni yılın ilk paylaşımını gerçekleştirdi. Demirtaş, partisi adına seçim kampanyasına başlangıç yapıldığı duyurusunda bulundu. 
Demirtaş'ın twitter üzerindeki paylaşımı şu şekilde:"Yeni yılın ilk iş günü. Hepinize kocaman, yürek dolusu merhaba. Özgürlük, demokrasi, barış ve refah açısından kazançlı bir yıl olsun. Siyasetin koridorları ittifak, aday, liste program hazırlıklarını yapadursun, biz sizinle seçim kampanyamızın startını verelim. Başlıyoruz!"

Dr. Mehmet Çerçi

Demirtaş mesajına şu şekilde devam etti, "Kampanyamızı şimdilik bir isim, bir parti için değil, demokrasi için en geniş katılımla başlatıp son güne kadar hep birlikte yürütelim. Coşkulu, neşeli ve kararlı bir seçim kampanyası için hazırlıklarımız var, sizlerden de öneri, katkı ve katılım bekliyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Selahattin DemirtaşHdp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.