Demirtaş topu Altılı Masa'ya attı

Eski HDP Eski Genel Başkanı Demirtaş, HDP'nin kapılarını tümden kapatmadan kendi adayı için hazırlık yaptığını belirterek, "Top Altılı Masa’dadır" dedi.

20 Ocak 2023 Cuma 12:53
Demirtaş topu Altılı Masa'ya attı

Halk TV'de yer alan habere göre; Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medyadan seçim startını verdiği açıklamalarına devam ediyor. İz Gazete'den Pınar Teke'nin sorularını yanıtlayan Demirtaş, HDP'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri için ortak adaya kapılarını kapatmadığını belirterek, "Top Altılı Masa'dadır" dedi.

Muhalefeti cesaretten ve geleceği birlikte inşa etme anlayışından yoksun bulduğunu söyleyen Demirtaş, "Sadece seçimi değil, büyük demokratik geleceği de kazanmaya odaklanmalılar" ifadelerini kullandı.

Demirtaş, "Altılı Masa'nın adayı HDP’yi ve Emek Özgürlük İttifakı’nı ziyaret eder, ülkenin geleceğine dair açık, şeffaf bir müzakere yürütürse ve oradan bir uzlaşma çıkarsa ortak adayla seçime gidilebileceğini tüm HDP sözcüleri açıkladılar zaten. Böyle bir şey olmazsa da HDP mecburen kendi adayıyla ve iddialı şekilde seçim yarışına girecek. Yani ortak aday için HDP kapılarını tümden kapatmadan, kendi adayı için ciddiyetle hazırlık yapıyor. Durum şimdilik budur. Top da Altılı Masa’dadır" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176