Erdoğan, "Milletimiz 73 yıl sonra Altılı Masa şakşakçılarına, kifayetsizlere 'yeter' diyecektir"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. 

18 Ocak 2023 Çarşamba 13:10
Erdoğan, "Milletimiz 73 yıl sonra Altılı Masa şakşakçılarına, kifayetsizlere 'yeter' diyecektir"
Dr. Mehmet Çerçi

T24'te yer alan habere göre; Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"2023 bizim için hem 20 yıllık siyasetimizin sembolüdür hem de Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Bu seçimi diğerlerinden farklı kılan nedir? Bir yandan son dönemde dünyada yaşanan krizlerin ülkemiz etkileriyle mücadele ederek girdik. Diğer yandan ucube ittifakın hezeyanlarıyla uğraşarak, sözlerimizi yerine getirmenin tatlı telaşını yaşayarak hazırlanıyoruz. 

En büyük sorunumuz enflasyondu, o da düşüşe geçti. 2022 yüzde 64 ile kapattığımız enflasyonun önümüzdeki aylarda yüzde 30'lara doğru düştüğünü göreceğiz. 

Hem dışarıda hem içeride herkes Türkiye'nin faiz, kur, enflasyon şer üçgeni ile teslim alınamayacağını gördü. 

Yaşanan sıkıntılı sürecin çalışanlarımızdan esnaf ve sanatkarlarımıza kadar ödettiği bedellerin telafisini de yaptık, yapıyoruz. Asgari ücrette memur ve emekli maaşlarında yüksek oranda artışlara gittik. Ek gösterge düzenlemesini tamamladık, sözleşmelilere kadro verdik, EYT'yi karşıladık, sosyal yardım yelpazesini genişlettik, konut kampanyaları düzenledik, sanayicimizi, ihracatçımızı, esnafımızı, çiftçimizi, üreten herkesi destekledik. İstihdamı 31,6 milyonla tarihin en yüksek seviyesine çıkardık. 

Bu yüze çatı altında ifade edilen her görüşü katılsak da katılmasak da değerli görüyor, gerektiğinde istifaden de imtina etmiyoruz. Milletimizin de mücadelemizi takdirle izlediğini biliyoruz. 

Ziyaret ettiğimiz illerde insanımızın gözündeki samimiyeti, yüreğindeki umudu bizzat yaşıyoruz. 

Son olarak Muğla'da gördük... Antalya, Erzurum, Konya, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Balıkesir'de pek çok şehirde aynı duyguları yaşadık.

Rahmetli Menderes, 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı.

'Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek 2023'te milletimizin desteğine talibiz. 

Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün, Altılı Masa diyerek karşımıza çıkan darbe şakşakçılarına, kifayetsizlere 'yeter' diyecektir. 

Muhalefetin vaadi milletin önüne bir aday çıkarmak, ancak onu görünürde 6, gerisindekileri de hesaba katarsanız en az 10 kişi ile yönetmektir. Bir nevi ipi 10 ayrı kişinin elinde kukla bir cumhurbaşkanı üzerinden ülkeyi yönetmek istiyorlar. 

Yani Cumhurbaşkanı, Altılı Masa'nın emir eri gibi davranacak!

Seçmenlerin de istedikleri vizyonu, programı, projesi çapı belli olmayan meçhul bir adaya kim olduğuna bakmadan sandığa gidip oy vermeleri...

Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz diyor. Hadi CHP'nin kodlarında bu faşizm, bu kibir var, ötekilere ne oluyor? Gerçi durmuş saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir diyorlar. Bunlar da her hafta kavgalarıyla, ayak oyunlarıyla milletimize bir çeşit siyasi dejavu yaşatıyor. Eskiden bu işlerin nasıl yürüdüğünü hatırlatıyorlar. Eski Türkiye'yi bilmeyen gençlerimize siyasetin nasıl yapıldığını gösteriyorlar. Yoksa bu Altılı Masa'daki birilerini buraya Erdoğan mı gönderdi diyorlar. İşim gücüm yok sizlerle mi uğraşacağım. Bizim işimiz var. Ama yine de kendilerine teşekkür ediyorum böyle düşündükleri için. Karşımızda ibretlik bir tablo var. İşin özünde eskilere giden bir hesaplaşma yatıyor. 

Meclisimizden meydan okuyorum, ne yaparsanız yapın, yine başaramayacaksınız! Milletim oyunlarınızı çözdü. Sizi de numaralarınızı da etki elemanlarınızı da anında tanıyorlar. Aksi olsaydı 2007'de bize cumhurbaşkanı seçtirmek istemediğinizde başarılı olurdunuz. 15 Temmuz'da başarılı olurdunuz. 2018'den beri çevirdiğiniz dolaplarda başarılı olurdunuz. Geçen yıl yaşattığınız sıkıntılar başarılı olurdunuz. Cumhurbaşkanı olarak karşınızdayım. En büyük partinin genel başkanı olarak karşınızdayım. 

Gündemi 2023 hedefleri, Türkiye Yüzyılı vizyonu olan bir lider ve yönetim olarak karşınızdayız! 

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanAltılı Masa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176